Back to cases

Een nieuw digitaal tijdperk voor Mobile Journey

Mobile Journey is begonnen met het aanpassen van de behoefte van adverteerders, namelijk om de expert te zijn, snel en met een non-nonsense mentaliteit. Tegenwoordig bedient het team wereldwijde bureaus en adverteerders rechtstreeks met een flexibele en hybride aanpak.

Bekijk website - Bekijk website - Bekijk website -

Vraagstuk

Ontwikkel een nieuwe identiteit die aansluit op de missie, visie, ambities en kernwaarden van Mobile Journey. Uitgangspunt: de nieuwe identiteit moet een internationale uitstraling hebben, die expertise uitstraalt.

Industrie Data Marketing
Locatie Amsterdam/Dubai

Aanpak

Na de aanvraag plannen we een gesprek in om alle wensen en behoeften duidelijk te krijgen. Met deze informatie gaan wij aan de slag en maken we een plan van aanpak. Dit plan zal gespiegeld worden waarna we de nieuwe identiteit gaan creëren.

Er is een strategisch plan ontwikkeld waarin de concurrentie en de marktomstandigheden meegenomen zijn. Dit vormt, samen met de unieke identiteit van de huisstijl, de basis voor de rebranding. We integreren de bevindingen uit de concurrentieanalyse om zo een sterke en onderscheidende merkpositionering te realiseren.

Oplossingen

Aan de basis ligt een uitgebreide herpositionering- en rebrandstrategie. Denk aan de rebranding van het logo tot aan de ontwikkeling van de website, alles uitgevoerd in lijn met de ambities van Mobile Journey.

Drag me
This site is registered on wpml.org as a development site.