Nieuwe webshop voor Lacq

Lacq, een gerenommeerd merk voor hoogwaardige houtverzorgingsproducten, stond voor de uitdaging om zijn online aanwezigheid te verbeteren en zijn merk professioneel te positioneren. Met een nieuw redesign en de bouw van een custom webshop hebben we bijgedragen aan het realiseren van deze doelen.

Bekijk website - Bekijk website - Bekijk website -

Vraagstuk

Lacq vroeg ons om hun online platform te vernieuwen en een op maat gemaakte webshop te ontwikkelen. Het doel was om de merkbeleving te versterken en de online verkoop te stimuleren, mede omdat de nieuwe productlijn sinds 2024 ook verkrijgbaar is bij Gamma en Karwei winkels.

Industrie E-commerce
Locatie Tiel

Aanpak

We begonnen met een grondige analyse van de huidige website en de behoeften van Lacq. Vervolgens ontwierpen we een modern en gebruiksvriendelijk webdesign dat de kwaliteit en duurzaamheid van Lacq-producten weerspiegelt. De custom webshop werd ontwikkeld met een focus op een soepele gebruikerservaring, inclusief geoptimaliseerde navigatie en eenvoudige bestelprocessen.

Oplossingen

Het uiteindelijke resultaat was een volledig vernieuwde website en een op maat gemaakte webshop die perfect aansluit bij de behoeften van Lacq en haar klanten. Door de professionele uitstraling en verbeterde functionaliteit hebben we niet alleen de merkbeleving versterkt, maar ook de online verkopen verhoogd. De nieuwe webshop ondersteunt de beschikbaarheid van Lacq-producten in fysieke winkels zoals Gamma en Karwei.

Drag me
This site is registered on wpml.org as a development site.