Nieuwe Identiteit en Website voor Plugz

Plugz is een vooruitstrevend bedrijf dat zich richt op innovatieve oplaadoplossingen voor elektrische voertuigen. Met hun geavanceerde technologie en klantgerichte aanpak, helpen ze de overstap naar duurzame mobiliteit te versnellen.

Bekijk website - Bekijk website - Bekijk website -

Vraagstuk

Plugz zocht naar een sterke rebranding en een moderne, gebruiksvriendelijke website. Hun doel was om niet alleen hun bestaande klanten beter te bedienen, maar ook nieuwe klanten aan te trekken. Ze wilden een online aanwezigheid die hun technologische vooruitgang en toewijding aan duurzaamheid duidelijk communiceert.

Industrie Tech
Locatie Nijmegen

Aanpak

We begonnen met een grondige analyse van de markt en concurrenten, gevolgd door workshops met Plugz om hun visie en kernwaarden helder te krijgen. We ontwikkelden een nieuwe merkidentiteit die hun innovatieve karakter en groene missie weerspiegelt. Het logo en de huisstijl kregen een moderne, professionele uitstraling.

Voor de website creëerden we een responsief ontwerp dat een naadloze gebruikerservaring biedt, ongeacht het apparaat. Binnen het ontwerp is er rekening gehouden met de verschillende behoeftes van de verschillende bezoekers. Om deze wijze hebben wij het aantal leads via de website weten te verdubbelen.

Oplossingen

Aan de basis ligt een rebranding van de identiteit van Plugz. Denk aan de rebranding van het logo tot aan de ontwikkeling van de website, alles uitgevoerd in lijn met de ambities van Plugz .

Drag me
This site is registered on wpml.org as a development site.