BBQ Campagne Plus

Plus Supermarkt, een supermarkt met een sterke focus op lokaal eten, wilde de zichtbaarheid van hun Plus BBQ magazine vergroten. Hiervoor hebben wij een uitgebreide online campagne ontwikkeld, inclusief creatieve content en een strategisch mediaplan.

Vraagstuk

De vraag vanuit Plus Supermarkt was om een online campagne te ontwikkelen die de zichtbaarheid van het Plus BBQ magazine zou vergroten en minstens 500.000 unieke personen zou bereiken. De campagne moest rijke content bevatten die contextueel onder de aandacht kon worden gebracht bij de doelgroep.

Industrie Retail

Aanpak
Om aan deze vraag te voldoen, hebben we een mediaplan ontwikkeld dat gericht was op zowel bekende als minder bekende formaten. We maakten gebruik van de weather banner, die content toont op basis van het huidige weer, en de hotspot banner, die het belangrijkste recept, een overheerlijke burger, prachtig in beeld brengt. Daarnaast creëerden we verschillende creatives en gebruikten we een seamless image om voldoende traffic voor de campagne te genereren.

Oplossing
Het doel was om de zichtbaarheid van het Plus BBQ magazine te vergroten door middel van een doordachte online campagne. Door gebruik te maken van rijke, contextuele content en innovatieve bannerformaten, hebben we de doelgroep effectief bereikt en betrokken. De combinatie van de weather banner en hotspot banner zorgde voor een dynamische presentatie van de content, wat leidde tot een succesvolle campagne met een groot bereik.

Drag me
This site is registered on wpml.org as a development site.